måndag 26 mars 2018

Pannkaksrulle med köttfärs


Supergod pannkaksrulle med tacokryddad köttfärsfyllning. Servera med en fräsch sallad till.


Ingredienser:

5 ägg · 3 dl vetemjöl · 6 dl mjölk · 1 tsk salt · 600g blandfärs · 500g champinjoner · 1 gul lök · 1,5 dl cremé fraiche · 1 tacokryddmix · 2 tsk paprikapulver · 1 krm chilipulver · salt & peppar · 2 dl riven ost

Gör så här:

Blanda pannkakssmeten (ägg, mjöl, mjölk & salt), häll i en långpanna som du lagt ett bakplåtspapper i botten på (pensla det även gärna med lite olja innan du häller i smeten). Gratinera i 200 grader i ca 15 minuter (kontrollera att smeten stelnat och fått lite färg).
Dela champinjonerna och hacka löken. Fräs färsen, champinjonerna och löken. Blanda ner kryddorna och cremé fraichen, smaka av med salt & peppar. Bred färsblandningen över pannkakan och strö över det mesta av osten. Rulla ihopa pannkanan från ena kortsidan och strö över resterande av osten. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter. 
Servera med en fräsch sallad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...