tag:blogger.com,1999:blog-1145638008547583758.post978544699389774785..comments2023-12-27T09:51:16.243+01:00Comments on Chili and love: Hemgjord yoghurt i sous videAnnelihttp://www.blogger.com/profile/02230746691906366847noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1145638008547583758.post-10390832017878569242021-10-25T19:46:03.349+02:002021-10-25T19:46:03.349+02:00Och om man använder UHT-mjölk, alltså sådan med lå...Och om man använder UHT-mjölk, alltså sådan med lång hållbarhet, behövs inte det steget alls eftersom den är fri från alla bakterier.peeweehttps://www.blogger.com/profile/17562080462147354398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145638008547583758.post-76193750351488141982018-03-06T21:00:22.399+01:002018-03-06T21:00:22.399+01:00Vilket bra tips, det ska jag helt klart testa!Vilket bra tips, det ska jag helt klart testa!Annelihttps://www.blogger.com/profile/02230746691906366847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1145638008547583758.post-15483568593420436382018-03-05T16:59:50.168+01:002018-03-05T16:59:50.168+01:00Man kan også varme opp til 82 grader i sous-viden,...Man kan også varme opp til 82 grader i sous-viden, da slipper man den ekstra oppvasken av kasserollen og man kan la den stå på den temperaturen i 20-30 minutter. Yoghurten blir fastere da.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08258211685415148576noreply@blogger.com